Indiana Jones és az öregség
2008. június 18. írta: veronel

Indiana Jones és az öregség

Ma megnéztem Indy legújabb kalandjait. Tetszett. Tényleg.
Régimódi, "feelgood" mozi ez, amolyan érezzük jól magunkat, szórakozzunk egyet, komoly gondolatok nélkül. Nyilván tudnék mit kifogásolni, de mióta Indy egy levegővel kibírta a tengeralattjáró tetejébe kapaszkodva a földközi tengeri utazást, nekem nincs több kérdésem.
Nagyon örültem Marionnak, Cate Blanchet gyönyörű és tökéletes, mint mindig. Mr. Ford hozza, amit kell, mosolyog és koszos, no meg csibészes. A kiccsávó egyszer átveheti a stafétát, de ahhoz még kell pár év, fiatalúr!
Nagyon szerettem a kikacsintásokat, Id. Henry Jones fotója és a vele kapcsolatos poénok mind a helyükön voltak.
Igazából, már a főcímnél tudtam, hogy jól fogom érezni magam, mert mindenki ott volt, aki számít. Ez amolyan "baráti" film volt. A stáblistából jól látszik, hogy csupa öreg róka, akik imádnak és tudnak is együtt dolgozni, összejöttek, hogy nosztalgiázzanak egy kicsit. Spielberg meg kihasznált minden lehetőséget a filmes humorra.
Köszönjük, nem volt kidobott pénz, bár a forgatókönyvvel legközelebb tessék még bíbelődni egy picinyt.
Tú-tu-ruttú, tú-tu-tú....


Szomorúbb hír, de illenék megemlékezni Stan Winston haláláról. RIP Master!

A bejegyzés trackback címe:

https://veronel.blog.hu/api/trackback/id/tr41528163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása