Keleti szél 3.
2014. augusztus 28. írta: veronel

Keleti szél 3.

Úgy tűnik, erre van a legnagyobb igény, szóval jöjjönek a gyöngyszemek. Vagyis mindaz, ami nekem érdekesnek, viccesnek, különösnek tűnt.

 A neve Levin. Hát, ha a Farkas Rozsomák azt mondja vegyek Toyotát, akkor szerintem nem kérdés, hogy mit kell csinálni.

 1.jpg

Egyébként azt is mondja, hogy vegyek Mont Blancot. 

mont_blanc.jpg

Érdemes összehasonlítani a két karaktert.

mont_blanc2.jpg toyota.jpg

A shenyangi reptéren egyébként nagyjából huszonötször volt alkalmam megnézni a Benedict Cumberbatch szereplésével készült Dunlop reklámot. Az inas kacaja minden egyes alkalommal zseniális.

Nehéz a dohányosok élete Kínában.

3.jpg 2.jpg

Még szerencse, hogy nem érdeklik őket a táblák és többnyire ott gyújtanak rá, ahol szeretnének. Nem tudom meséltem-e már, de a legdurvább ilyen élményem még a szállodában volt. Én pénzt akartam váltani, a kínai dohányos ember, meg épp bejelentkezett. A pluton éppen előtte volt egy No smoking táblácska, ő meg dohányzott. És a földre hamuzott.

Na, ki látja a Batman jelet?

4.jpg

Nem pontosan tudom, hogy ennek az eseménynek ki a célközönsége.

5.jpg

Mi a kínai asztrológiáért őrülünk meg, ők meg az európaiért. A palack alumínium és nagyon jól néz ki, gondolom cserébe a sör ihatatlan.

6.jpg

Zöld autópálya. Tetszik. Most látom, hogy még egy ikonikus Volkswagen Santana taxit is sikerült elkapnom.

7.jpg

Anya még benéz ebbe a cipőboltba, apa addig játszik a gyerekkel. Plaza földszint.

8.jpg

Engem már az meglepett, hogy ez még van. Ez pedig egy hivatalos értékesítő, szóval lehet valami a dologban. Még mindig. A moncsi, moncsi, moncsicsi…

9.jpg

Öreg fiatal betegség terhesség felnőtt kellene, hogy kísérje. A mozgólépcsőn. Értve? A piktogramm alapján nem egyértelmű, hogy a terhes felnőtt alkalmas-e kísérőnek.

10.jpg

Minibár. Mindennel, amire szükség lehet.

11.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://veronel.blog.hu/api/trackback/id/tr906643585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása