Hírek, amikre vártunk
2009. augusztus 02. írta: veronel

Hírek, amikre vártunk

Hónap vége volt, péntek. Csütörtökön volt vezetői nagy "meeting", így aztán mindannyian vártuk a további racionalizálást, ugyanakkor reménykedtünk, hogy mégsem így lesz. Aztán persze mégis. Pénteken újabb elküldésekre került sor. Ez kivételesen fájdalmas volt, mert egy olyan emberre is sor került, akit nagyon megkedveltem, jól tudtunk együtt dolgozni és nagyon jó fejnek ismertem meg. Szemét rómaiak!
Ugyanakkor pénteken megérkezett a számítógépem is, és még működik. Mondjuk kellett egy windows újratelepítést nyomni, mert valami más az alaplapon és elsőre nem akarta az igazságot. Most működik.
A család holnap indul négy napra a Balatonra, szóval lesz időm kipihenni magam, meg gondolkodni. Ígérem, hogy az itt feltett kérdést is meg fogom válaszolni. Meg jönnek a fotók mindenféléről. Amíg az MSI-m is úgy akarja.

A bejegyzés trackback címe:

https://veronel.blog.hu/api/trackback/id/tr471283071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása