Nem tudom, mit mondjak
2009. február 09. írta: veronel

Nem tudom, mit mondjak

Ide a cigányokról, a bűnözésről, a kézilabdásokról, rasszizmusról, gárdáról akartam írni, de egyszerűen képtelen vagyok értelmesen megfogalmazni a gondolataimat. Liberális vagyok, "Tégy, amit akarsz, de ne árts!". Ez pedig azt jelenti, hogy néhány alapvető emberi normának mindenkinek meg kell felelnie. Függetlenül attól, hogy kik azok és honnan származnak. Valamit tenni kell. Nem tudom a megoldást, de a gyűlölet rossz. Az sem jó, hogy vannak, akiknek nincsenek kötelességeik, csak jogaik. Tenni kell, de sem a molotov koktél, sem a kés nem megoldás. Az embereket a legegyszerűbb a pénzzel motiválni, így a segélyekkel kell tenni valamit. Erős rendőrségre van szükség, amelynek van tekintélye. Talán még Gárdára is szükség van, de semmiképpen nem politikai és nem fajelméleti alapon.
Az asszimiláció olyan probléma, amivel még senki sem birkozott meg a világon. Lehetnénk megint mi az elsők valamiben. Persze, ez nem megy két hónap alatt. Mégis el kell kezdeni, mert később csak vérrel és tűzzel megy majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://veronel.blog.hu/api/trackback/id/tr6933297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása