Nosztalgia
2010. augusztus 15. írta: veronel

Nosztalgia

Néhány évvel ezelőtt, amikor a Pláza még újdonság volt, gyakorta eljártunk a játékterembe. Na jó, amikor moziba mentünk, akkor mindig beugrottunk. Volt ott egy játék ugyanis, lövöldözős fajta, amit Zvel nyomattunk. A gonoszokat kellett aprítani pisztollyal. Remek szórakozás volt, azt hiszem sosem játszottuk végig. Néha Kati is beszállt egyikünk helyett, ha jól emlékszem havonta 1000 forintot lőttünk így el. Úgy hívták Time Crisis. Azért jutott eszembe mindez, mert tegnap valaki linkelt egy szuper kis videót, amiben ezt a játékot adják elő. Ráadásul viccesen. Íme:

Óh a youtube végre beépítette a beágyazásba az egyéni méret gombot! Szuper! Végre nem kell kézzel állítgatni, ha nem fér el. Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://veronel.blog.hu/api/trackback/id/tr842222875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása