Helyzet, az van
2009. július 09. írta: veronel

Helyzet, az van

Íme a válasz: "Az MSI-től kapott alkatrészeket, MSI mérnöki vizsgával rendelkező szervizesek javítják. Sajnos ezzel a hibajelenséggel naponta találkoznunk kell. Az MSI felé már jeleztük a problémát mi is, hogy valószínüleg az összes ilyen M673-as alaplapjuk egy idő után elszáll.
Amennyit tudunk tenni az Ön érdekében, hogy legközelebb soron kívül fogjuk a készülékét kezelni, és igyekezni fogunk a 7-10 napon belül megjavítani a készülékét (ebbe az előrelátható logisztikai „holt idők” is beleszámítanak).
A készülékének jóváíratását sajnos csak a negyedik főalkatrész csere után/esetén jelenthetjük le az MSI felé." Most ment tönkre a harmadik főalkatrész...
Lehet röhögni.

A bejegyzés trackback címe:

https://veronel.blog.hu/api/trackback/id/tr241235886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Apakuka 2009.07.09. 12:27:41

Naaa!!! Ez ám az (naiv)ügyfél udvarias halálba küldése! :D Éskülönbenisésegyáltalán.... már csak egyszer kell tönkremenni a gépednek és vehetsz magadnak újat! :D A "vicces" csak az lesz, ha a következőre nem főalkatrész megy tönkre. :)
süti beállítások módosítása