Titkos fotók a fejlesztő laboratóriumból III.
2009. április 24. írta: veronel

Titkos fotók a fejlesztő laboratóriumból III.

Hosszú évek megfeszített munkája után végre elértem a célom. Bejutottam a titkos laborba. El sem tudom mondani, hogy milyen nehéz volt, mennyi mindent kellett feladnom, de megérte, mert immár a legbelsőbb körből szerezhetek információkat. Mostantól sokkal óvatosabbnak kell lennem. A lebukás végzetes következményekkel járna, ugyanakkor a világnak meg kell tudnia, hogy mi folyik itt.
Elképesztő. A legmodernebb technika, a világ legokosabb, legkreatívabb tudósai, a legfejlettebb biztonsági rendszerek, a jövő számítógépei, mindez egyetlen cél érdekében. Sajnos, annyira még nem sikerült közel kerülnöm a tűzhöz, hogy részleteket tudjak meg a célról, de fotosnak, nagynak kell lennie.
Nincsen sok időm, a hálózatot folyamatosan figyelik, de egy rejtett kamerával (ez magyarázza a képek nem túj jó minőségét)sikerült lefotóznom néhány különleges munkatársat, meg kell mutatnom a világnak, hogy kik dolgoznak itt. Ki tudja, talán ismeritek is őket, a hétköznapi életben talán kedves szomszédnak tűnnek, de van egy titkos életük.
A labor vezetője, titkos kísérletek atyja:

A biztonsági főnök, a figyelmét szinte semmi sem kerülheti el:

A bejegyzés trackback címe:

https://veronel.blog.hu/api/trackback/id/tr111083953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása