Tutankhamon
2008. augusztus 26. írta: veronel

Tutankhamon

Ez most megint egy kis műsorajánlós bejegyzés lesz, mert ráébredtem, hogy mindössze egy hónapig tart márcsak az egyiptomi kiállítás Bécsben. Most társaságot keresek. Ki jön velem hülyének?
Időpontot ki kellene találni, mert lehet előre jegyet venni, adott napra, időre. Szerintem az árak sem vészesek, nyilván hozzá kell számolni az utiköltséget, de mondjuk délelőtt elmehetnénk a kiállításra, délután meg Schönbrunnba, a parkot meglesni, ami elvileg ingyenes.
Piszkos anyagiak:
Felnőtt jegy: 18 Eur; gyerekjegy (4-17 éves): 8,5 Eur; családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek): 43 Eur; nagycsaládos jegy (2 felnőtt + 3 gyerek): 50 Eur; nyugdíjas és diák jegy (18 év felett): 15,5 Eur. Van csoportos jegy is, legalább 10 felnőtt esetén: 15 Eur. (Családoknak ez nem éri meg!) 4 éves kor alatt ingyen van, viszont nem biztos, hogy a gyerek kellőképpen fogja értékelni. Ez van, jelentkezni nálam, minél hamarabb, mert jó volna két héten belül menni.
Tátra-beszámoló is készül, de tényleg.

A bejegyzés trackback címe:

https://veronel.blog.hu/api/trackback/id/tr50633423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hhajnalka 2008.08.26. 12:38:00

Mi vevők vagyunk rá, de gondolom ezt már megbeszéltétek. A jövő hétvége nem jó, mert betöltöm a 18-at :-)), és ennek "örömére" ünnepelünk. Amúgy csak szólj, hogy mikor!
süti beállítások módosítása