Pénteki kultúrprogram
2008. május 24. írta: veronel

Pénteki kultúrprogram

Hárman voltunk csak emberek. Így van ez, megszoktuk.Ez most nem olyan volt, mint általában, tök jót dumáltunk. Tényleg. Nekem úgy tűnt. Persze, szóba került a T-művek, a régi ökörségek, beszéltünk még a szerencsétlenekről, de ennél sokkal fontosabb dolgokról is. És ez a lényeg. Tudom, hogy ritkák az ilyen pillanatok, ezért is szerettem volna, gyorsan leírni, nehogy elfelejtsem. Remek este volt! Jót ettünk és egymásra figyelve, az életről dumáltunk.
Furcsa hallani, hogy nem csak az "edzőtábor" közös bennünk, de jó is. Megnyugtató, hogy bár sokszor érzem úgy, mégsem vagyok egyedül.
Nyilván egyhamar nem fog ez újra összejönni, de nem baj, mert már tudjuk, hogy ott van. Előszedhetjük, ha kell.
A mormon dolog beindulása esetén meg szóljatok, mert szívesen várlak Benneteket utána egy teára, kávéra, sütire, whatever!
Good luck! Good night!

A bejegyzés trackback címe:

https://veronel.blog.hu/api/trackback/id/tr65484883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajni 2008.05.24. 17:32:37

Mentünk volna mi is, de hát Beni Manót mégsem vihetjük?! Vagy???
Legközelebb hamarabb kitalálni, szólni, aztán gyereket elpasszoljuk, és résztveszünk a kultúrprogramban.

veronel 2008.05.25. 21:04:26

Hamarabb kitalálni? Mi ilyen spontán hiretelen gyerekek vagyunk. Meg fiatalok is.

Hajni 2008.05.26. 13:30:48

A fiatalért még számolunk. Majdnem én vagyok a legidősebb.
Nekünk viszont van egy spontán gyerekünk. De ám legyen, legközelebb elvisszük. Garantált a nyugodt, kiegyensúlyozott, csendes kultúrprogram.
süti beállítások módosítása