Keleti szél 6.
2014. október 07. írta: veronel

Keleti szél 6.

Smaragdvárosban vadászrepülőre cserélték a dinókat. Persze, farostlemezből van és kézzel festették, de elsőre nagyon impozáns jószág. Hello J-15!

5.jpg

Voltak időszakok, amikor terepszínbe öltöztetett fiúk és lányok álltak mellette, de azt nem bírtam ki röhögés nélkül, szóval nem csináltam fotót. Bocs. Van repülőgéphordozó makett is, a méretarány dinamikusan változik. De értjük a lényeget, nem? A repülők nyilván eredetiben is sárgák, hogy a nagy kék óceánon könnyebb legyen megtalálni a lopakodó anyahajókat. Meg a kis enturázsukat. Hát nem cukik?

6.jpg

Megint kaptam csokit ill. cukrot. Az egyik kolléga megházasodott és igen, ilyenkor is ő ad ajándékot, erre is van előre kapható egységcsomag. Hello Kitty gumicukor volt.

1.jpg

Ne játsz vizet! Mondja a delfin. A park bealgásodott tavacskája előtt. Nekem nem jutna eszembe. 

2.jpg

Ez egy, ő, hát szóval, ő, valaki? Valaki? Akárki? Akárki? Bueller?

3.jpg

Vidámpark, hotel, kiskertek, bevásárlóközpont, villamos megálló. Kitaláljátok, hogy ez melyik? Egyébként borzasztó praktikus, amíg nem építenek ide is egy toronyházat, addig miért ne termesztenének egy kis cukkinit, padlizsánt, paradicsomot?

4.jpg

Meséltem már, hogy itt nem nagyon törődnek azzal, hogy a télapós csoki kifejezetten decemberi dolog, míg a szivecskés kiadás leginkább februárban esedékes. Október van, csak mondom.

7.jpg

Persze, az is igaz, hogy a júniusban furcsán ható boszorkányos, meg sütőtökös Starbucks bögréknek is lassan eljött a szezonja. 

A bejegyzés trackback címe:

https://veronel.blog.hu/api/trackback/id/tr116765999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása