Keleti szél 2.
2014. augusztus 16. írta: veronel

Keleti szél 2.

Na, ki készült fel egy újabb adagra?

Kínában a halakat is sétáltatják.

1.jpg 

Vajon a moon cake gyártásának mennyi a Cpk-ja? (A csomagban egy egésznek kellene lennie, nem kettő félnek…)

2.jpg

Védett természeti környezetben is kell kábelt fektetni, de az illuzió az mindennél fontosabb. Hm, takarjuk le és lám máris beleolvad a környezetbe.

3.jpg

Hát, ha kicsöngetnek, akkor kicsöngetnek és/vagy mi történik amikor a villanyszerelő eléri a napi munkakorlátját…

4.jpg

Tudnak élni, na.

5.jpg

Nyamm! Hannibal Lecter ajánlásával. A children steak (gyerek szték) az olyan, mint a Kinderleber (ez a Rinderleberből szokott lenni, ha khm, "lekopik" a R teteje a krétával írt tábláról)… Igen, igazi gyerekből van. Mondjuk, hogy a boci mitől olyan szomorú…

6.jpg

Ez valami inka szertartás lehet… (Sziveket használva élvezzük a természetet.) Gondolom azoknak a gyerekeknek a szivét használják, akikből steak lett. Mert a kínai egy roppant takarékos és praktikus nemzet.

7.jpg

Nassolni való. A csomagolás szerint fogyasztásra kész… Hát, én nem voltam kész a fogyasztására. Brrr! Valami tofu izé volt, füstölt löncs hús ízesítéssel. Mondtam, hogy legközelebb ne csináljanak gondot belőle. Az út hátralevő részében az egész busznak ilyen szaga volt… (úgy három és fél órára tessék gondolni)

8.jpg 

Így élvezik Kínában a természetet: szelfi készítés -> szelfi posztolása -> lájkok figyelése -> többiek posztjainak lájkolása -> szelfi készítése a többiek szelfijeinek lájkolásáról -> posztolás -> … értitek na

10.jpg

Végezetül: Maci és a víz esése.

11.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://veronel.blog.hu/api/trackback/id/tr126608261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása