Gratulation an Lena und Stefan!
2010. május 31. írta: veronel

Gratulation an Lena und Stefan!

Na végre! A mocskos UPC miatt ugye nincs Pro7 nálunk, ezért lemaradtam a propaganda részről, meg a castingról, de azért a végeredmény hozzám is eljutott. Németország nyerte az idei Eurovisios Dalfesztivált. El sem tudom képzelni mennyi munka lehet benne, de sikerült. Egyértelmű, hogy ez nem csak a zenéről szól, sőt talán már arról szól a legkevésbé, pontosan ezért tisztelendő amit elértek. A marketing diadala ez, meg a hozzáértésé. Én örülök, mert szeretem azt amit és ahogy Stefan csinál. Ez a nóta is tetszik. Nem mondom, hogy minden idők legjobb dala, de hozza, ami oda kellett, Van egyébként hivatalos videoklip is, de ezt a verziót azért szeretem, mert látszik a zenekar is. A Heavytones. Íme a dal:

Egyetlen dolog van, amit nem értek, ez pedig a csaj röhejes akcentusa. De tényleg, valahol az angol pub és a skót juhász között. Áterdáj...Íszkép...ábáutcsú...

A bejegyzés trackback címe:

https://veronel.blog.hu/api/trackback/id/tr192046318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása