BÚÉK!
2009. január 01. írta: veronel

BÚÉK!

Eljött hát 2009. Új év, új remények, és egyéb közhelyek.
Valahogy az év kezdet sosem volt különleges az életemben. Nem szoktam megfogadni semmit, mert úgysem ezen múlik, értekelni sem nagyon szoktam ilyenkor az elmúlt évet. Az inkább a szülinapok táján történik.
A szilveszteri bulik is mások nálam, mint a többségnél. Nem iszom és bulizok különösebben évközben sem, szóval miért kéne az év végén másként lennie? Összegyűlünk valahol egy asztal mellett és eszünk, iszunk, beszélgetünk, játszunk, míg meg nem unjuk. Idén is így volt, mivel idehaza sok lett a gyerek hirtelen, meg Katiék nem találtak bébicsőszt, így hozzájuk mentünk. Főleg dumáltunk, ami szerintem mindenkinek jól esett. Mondjuk, érdekes volt, hogy az este első fele az főleg gyerekekkel kapcsolatos storizás volt, míg a második felében jött a múltidézés. Furcsa végig gondolni, de már van múltunk, mindenkivel a csapatból. Sok év, sok élmény, sok hülyeség. Mókás volt, hogy még mindig tudunk röhögni (nem akarok szebb szót írni, mert tényleg ez történt) az akkori poénokon, az akkori "gyere velünk hülyének!" akciókon.
Voltak party játékok is, mivel a csemete kapott társasokat karácsonyra és bizony a harmincon túli csapat minden tagja jól szórakozott a horgászós és a csapkodós játékon is. Mindkettő 4+ Mi pedig négy fölöttiek vagyunk. Állítólag.
Ittunk pezsgőt is, ki alkohollal, ki anélkül. A padlásról remek panoráma nyílik a városra, így a tüzijátékokra is. Mókás volt.
Nagyon jól éreztem magam, jó kis pizzát sütöttünk, remélem lesz még alkalmunk együtt lenni az új évben is. Számomra az a legjobb szórakozás, ha azokkal lehetek akiket szeretek. Jó társaságban pedig nincs szükség italra, hogy elengedjem magam, hogy jól érezzem magam, hogy szórakozzak és szórakoztató legyek. Ez az ideális buli nálam.
Boldog új évet mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://veronel.blog.hu/api/trackback/id/tr2851291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása