Ukrajna
2008. november 12. írta: veronel

Ukrajna

Ez az év az utazásoké. Ezt egyáltalán nem bánom, mert szeretek utazni (bár távolleni és készülödni nagyon utálok), csak mindig a munka kapcsán járom a világot. Most épp Ukrajnában ülök.
Ne kérdezzetek az országról, elég keveset látunk belőle. Egy Csepe nevü faluban van a mi kis leányvállalatunk. Szépen fejlődik, bár vannak gondok, amik nem kicsik. Hol nincsenek? A környéken van egy multinak is üzeme, onnan néhány száz embert küldtek el a válság miatt. Háromezerből.
A környék természetesen magyarlakta, Huszt bő hatvan kilométer, Nagyszőlős cirka tizenöt. Nem tudok térképet linkelni, mert a Google Maps szerint Ukrajna fehér folt. De tényleg.
Meglehetősen szegény környék, annak is látszik. Munka nem nagyon van, a többség cigaretta csempészetből él. Állítólag, ha jön a hívás át kell szaladni a határon és ezért adnak 100 dollárt. Így aztán, nem is igazán akarnak dolgozni.
Íme az üzem épülete, kívülről:

A bejegyzés trackback címe:

https://veronel.blog.hu/api/trackback/id/tr57764739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila · http://www.apakuka.blog.hu 2008.11.12. 14:58:08

...óóóóó....teeeee....és mikor jössz haza? Vagy esetleg meglovagolod a 100 dolláros lehetőséget és kintmaradsz? :P Bár nem az év üzlete....ha érted mire gondolok.....

veronel 2008.11.12. 16:58:06

Pénteken legkésőbb, ennek örömére elmehetnénk a kínaiba, van 20%-os bónom.

attila · http://www.apakuka.blog.hu 2008.11.14. 21:07:03

......háááát...ez nem jött össze... :'(

Attila · http://www.apakuka.blog.hu 2008.11.18. 08:03:09

Aztá' megjötté'e má' he? Oszt' miarosseb történt az nagy büdös Ukrajnába'?
süti beállítások módosítása