Fuckin' genius
2008. május 06. írta: veronel

Fuckin' genius

Tudom, hogy a többséget nem érdekli, de a hétvége nálam snooker lázban telt. Az első snookeres, akinek sikerült megjegyeznem a nevét (és hosszabb ideje nem is sikerült elfelejteni) döntőt játszott. Nem is akármilyet. Ronnie O'Sullivan világbajnok! Megint! Éljen!
Egy rövid videó, hogy ki is ő, ez a világ leggyorsabb maximum pontos breakje (azaz megállás nélkül elrakott golyók sora):

Brilliant Mr. O'Sullivan!
No és a többiek se semmik. Ez egy nagyon jó VB volt. Íme a 10 legjobb lökés. Szerintem Ronnie vagy Ali trükkje volt a legszebb, de ez magánvélemény:

Ronnie formában:

Mondjuk ez a Mastersen volt, idén.
Vicceskedjünk picit. Ronnie, amint Kínában keres valakit, aki...leszopja...csak viccelt. Hosszú, de imádom a brit akcentusát

Poolban is egész jó:

És, ahogy 4 pirost plusz a színeseket letakarítja, miközben egy autóversenyző a Mercedes SL 500-ával (mármint Ronnie-val) körbeér a pályán:

Szóval éljen Ronnie! Mára ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://veronel.blog.hu/api/trackback/id/tr40457464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása