A csoport
2008. április 19. írta: veronel

A csoport

Feljutottunk az A csoportba. Jégkorongról beszélek. Juhhéj!
Fruska tegnap ünnepelte a 6. születésnapját. Eredetileg görkorcsolyát kért, ezért megnéztük a soproni Hervisben, de csak buta fekete volt, ezért abban maradtunk, hogy megnézzük Eisenstadtban is. Ma jött el a napja. Sajnos ott is csak ugyanaz a típus volt emberi áron, ráadásul nem volt méret, Így abban maradtunk, hogy majd itthon veszünk. Bementünk egy játékboltba, mert ugye a hat évesek folyton mást akarnak. Mire körbeértünk a következőket akartuk a legeslegjobban: díjlovagló figura+ló, légpárnás távirányítós jármű (az tényleg király volt), baseball-set, aztán végül egy íj csomag lett, műanyag íjjal, nyilvesszőkkel, céltáblával. Dorka még mindig görkorit szeretne, viszont neki csak másodikán lesz a születésnapja.
Mikor hazaértünk, gyönyörű idő volt, ez mostanra elmúlt. Esik, dörög, villámlik. Brühühühü.
Amikor eladtuk a házat, beszámítottunk egy Ibolya úti lakást. Elasztuk. Úgy volt, hogy az ablakcsere és a fűtéskorszerűsítés folyamatban van, augusztusban megcsinálnak mindent. Egy csomó problémára derült fény, sajna anno a pályázatot nem túl nagy körültekintéssel adták be. Ott tartunk, hogy a kezdeti 300k önrész ma már 700k. Bruhaha. Kiszámolva, állami támogatással együtt az 54 m2-es lakás ablakcseréje és fűtéskorszerűsítése 1,3 millió forint. Áh, szánalom.
Délutánra kirándulást terveztem...Elmúlt.

A bejegyzés trackback címe:

https://veronel.blog.hu/api/trackback/id/tr38432825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása